Dar vieno analitiko svetainė

Petras Kudaras

Naktinėjimai Kaune

Vat vakar su why2liu ir Xawieru buvom papramogaut Kaune. Pradėjom žaisdami pūlą kaip supratau tame pačiame kabake, kur vyko paskutinis kaunietiškas mytas. Man ten baisiai sekėsi, o why2liui teko laimė laimėti tik vieną partiją. Na bet čia neesmė. Kalbos savaime suprantama krypo į kompiuterastines temas. Why2liz susiparinęs dėl www čempionato, nors aš nematau tame jokios tragedijos. Čempionatai lieka čempionatais, juk svetainės daromos ne dėl čempionatų ;) O dėl pono Burgio tai manau irgi visų nuomonė aiški ;)

Toliau šiek tiek aptarėm perl.lt reikalus, pasirodo why2liz pradėjo programuotojo kelią būtent nuo Perlo. Aišku bandžiau jį įkalbėt grįžt į Tikrąjį KeliąTM. Buvo aptartas ir prastas MySQL bei java palaikymas ant FreeBSD (dėl prasto threadingo), hackeriai/skanuotojai ir kitokie adminų rūpesčiai. Aišku buvo gvildenamas ir svarbus klausimas kas gims Xawierui: mergaitė ar berniukas.

Po kelių bokalų ir kokios dešimties partijų patraukėm į klubą „Amerika Pirtyje“. Kadangi susišnekėt kompiuterastinėmis temomis ten nebuvo įmanoma dėl garsios muzikos, tai toliau gėrėm ir ėjom šokt. Žmonių tam klube tikrai buvo maža, ir šiaip įspūdžio kažkaip nepadarė. Na, Kaunas gi ;) Pamenu kažkas pradėjo laistytis alum, truputį bardakas buvo, bet nieko ypatingo. Why2liz su Xawieru išvažiavo kokią antrą nakties, aš – dar už kokio pusvalandžio.

Grįžęs namo sėdau prie IRC, ir atrodo buvau ganėtinai nusivylęs tuo klubu nes šiandien #php topike mano žodžiai „o ash mergos neturiu, uzhtad mano 7 kompai mod_perl kerta =] shiandie pirma kart lankiausi klube kaune – liudnokas vaizdelis shiaip. nei su mergom apie java pashnekesi nei ka :/“