Dar vieno analitiko svetainė

Petras Kudaras

Persikrausčiau

Phew! Atlikau nemažą darbą — persikėliau savo internetinį dienoraštį į WordPress platformą. Kadangi jau senokai nebesu kompiuterastas, tai nebėra laiko atnaujinti savo rašytą sistemą ir sulopyti jos klaidas, taigi labai logiška pereiti prie plačiai palaikomos sistemos (neklauskit, kodėl ne prie perlinio Movable Type — tiesiog taip gavosi).

O kraustymasis nėra toks jau lengvas dalykas, ypač kai esi užgyvenęs virš 600 įrašų su krūvomis komentarų. Teko nupūsti dulkes nuo savo senokai nebenaudojamų perlinių įgūdžių ir pasirašyti skriptukus, kurie eksportuotų mano dienoraščio duomenis į daug maž tokį formatą, kurį jau vėliau suprastų ir WordPress. Nežinau, ar viskas idealiai susiimportavo, nors bent jau pastarųjų metų įrašai turėtų būti tvarkoje.

Tuo pačiu, kad jau atlieku tautų kraustymąsi, perėjau prie naujo domeno petras.kudaras.lt. Kažkaip pastaruoju metu tampa nebepatogu finansų sluoksniuose minėti adresą moxliukas.esu.as. Tikriausiai užaugau. Senasis domenas vis dar turėtų veikti, visos nuorodos turėtų permesti į naująjį adresą. Tikiuosi ir su RSS nebus problemų.