Dar vieno analitiko svetainė

Petras Kudaras

Komentarų kodo pokyčiai

Visgi pakeičiau šiek tiek kodą, visiškai jo neperrašydamas. Komentarai nebeturėtų dubliuotis (tikiuosi). Sesijos pilnai dar neveikia (faktiškai iš vienos subrutinos reikia grąžinti ne masyvą, o nuorodą į masyvą, bet tam reiktų keist nemažai kodo ;)

Pats didžiausias pokytis turbūt yra šioks toks BBCode įvedimas į komentarus. Sakau „šioks toks“, nes nežinau ar jis stabiliai veikia. Turėtų URL’us automatiškai parodyt su linkais (nieko nereik daryt, viskas turėtų automagiškai, jei URL prasideda http://). Taip pat yra dabar <b>, <i> ir <u> žymės atpažįstamos ir pakeičiamos (nežinau, jeigu jos neuždarytos, ar blogą HTML pakišat tai gali būti visokių nesąmonių, nes per daug netestavau). Dar pagalvojau, kad gali kam nors prireikti komentare rašyti taip kad būtent matytųsi <b>, o ne užboldintas tekstas, tad jei kurioje komentaro dalyje norisi išjungti šitą magiją, galima tekstą įdėti į žymes <nohtml>…</nohtml>

Kodėl BBCode žymėms pasirinkau paprastą HTML, o ne [], kaip visur kitur? Nes taip lengviau. Ir mano nuomone intuityviau. Bei Perlmonks.org taip daro :)