Dar vieno analitiko svetainė

Petras Kudaras

„Sveikas, pasauli!“ konkurso rezultatai

Dėkui Sauliui, kuris priminė, kad reikia publikuoti „sveikas pasauli!“ konkurso rezultatus, nes tai jau turėjau padaryti prieš porą mėnesių ;)

Iš viso dalyvavo 5 dalyviai, iš kurių viena mergina (kas yra labai malonu). Kadangi konkurso dalyvių ne tiek ir daug, tai sumaniau, kad visiems jiems pastatysiu po bokalą alaus. Kadangi sau statyt alaus kažkaip neišeina, tai šį papildomą atliekamą bokalą skiriu vienintelei dalyvavusiai merginai (manau jūs pilnai sutiksite, kad jos darbas to vertas). Visus darbus galite prsisiųsti viename tarball’e

Nekukliai pradėsiu nuo savęs. Mano darbą turbūt visi jau matė, nes aš jį buvau parodęs kaip pavyzdį, ką galima sumąstyti, jei programuojama šiek tiek „perliškai“ ;) jei kam ateityje bus įdomu, bandysiu paaiškint kaip tas kodas veikia (taip, ten daug komentarų, bet jie irgi svarbūs. Bent jau įtariu koks nors lint neturėtų padėti ;)

Labai maloniai mane nustebino pukomuko darbas. Labai efektyvus kodas. Trumpas, aiškus ir pilnai optimizuotas.

why2liz atsiuntė darbą, kuris, deja, veikia tik su CVS PHP versijom (dėl naudojamos f-jos file_get_contents()). Bandykit išsiaiškint kaip tas kodas veikia ;)

Saulius parašė Apache modulį C kalba. Na, man C jau per sudėtinga, tas portabilus asembleris ne mano jėgoms ;)

Na ir nugalėtoja… Tegu kalba pati už save, juolab kad padirbėjo iš peties. Ana, laukia tavęs du bokalai alaus nuo manęs ir geriausios programuotojos vardas ;)